AUTO HUREN IN DEN HAAG? RESERVEER DIRECT BIJ MECAR AUTOVERHUUR, BEL: 085 002 0444

AUTO HUREN DEN HAAG: ✓ OOK KM-VRIJ HUREN!  ✓ LAAGSTE PRIJS GARANTIE!  ✓ MEER DAN 8 LOCATIES!

auto huren in den haag

KM VRIJ AURO HUREN

24/7 BEREIKBAAR

prijs garantie auto huren

gratis pechhulp

auto huren VANAF 21 jaar

auto huren zonder creditcard

Auto huren Den Haag bij MeCar Autoverhuur

Auto huren Den Haag: Met een bijzonder (eigentijdse) wagenpark en een klanten tevredenheid cijfer beoordeelt met en 9,2 doe je een auto huren Den Haag bij MeCar Autoverhuur te Den Haag. Een Auto huren in Den haag bij MeCar Autoverhuur betekent dat je KM-vrij een auto huurt tegen vaste kosten per dag. Zo kom je niet bij het inleveren van je huurauto voor een onaangename verassing te staan dat je rekening hoger uitvalt dan voorzien. Bovendien zijn onze huurauto’s goed onderhouden, deze worden na elke huurperiode goed nagekeken op gebreken en eventuele keuren. Dus je kan er zeken van zijn dat als je een auto gaat huren in Den Haag bij MeCar Autoverhuur Den Haag dat je naar je bestemming rijdt in een veilige en betrouwbare auto van MeCar Autoverhuur te Den Haag.

MeCar Autoverhuur te Den Haag heeft een wagenpark wat bestaat uit jong van bouwjaar auto’s wat goed bij jou past. Je wilt tenslotte niet een auto huren in Den Haag en in een oud vervuilend auto door Den Haag rijden.

Auto huren ALL-INCLUSIVE
MeCar Autoverhuur te Den Haag hanteert ALL-INCLUSIVE prijzen. Dit houdt in dat je profiteerde van de hoge service wat MeCar Autoverhuur hanteert bij het huren van een auto in Den Haag. Zo betaal je niks extras voor het wegenwacht pechhulp pakket van de ANWB. Ook de verzekering is inbegrepen bij de prijs in bij het huren van een auto. Verder kan je kiezen voor Kilometer-vrij huren van een auto waarmee je onbezorgd naar je bestemming kan rijden met een gehuurde auto van MeCar Autoverhuur Den Haag.

Nederland heeft veel mooie steden en één van de steden die uitblinkt is de strandstad Den Haag. Een Auto huren in Den Haag en al rijdend genieten van de authentieke binnenstad, langs talloze bedieningswaardigheden in Den Haag doe je het beste in een huurauto van MeCar.

MeCar heeft enkele bedieningswaardigheden op een rijtje voor je gezet om je alvast te inspireren als je besluit een bezoekje te brengen aan de prachtige Den Haag met een huurauto van MeCar.

AUTO HUREN IN DEN HAAG

Bekijk onze auto’s + huur tarieven
voor Den Haag en regio

Auto's en tarieven

Contactgegevens MeCar
Autoverhuur Den Haag

Veraartlaan 8 (Bel Num. 3 B.G.)
2288 GM Rijswijk

Telefoon 085 002 0444
Mail info@MeCar.nl

Openingstijden MeCar
Autoverhuur Den Haag

Maandag 09:00 – 19:00
Dinsdag 09:00 – 19:00
Woensdag 09:00 – 19:00
Donderdag 09:00 – 19:00
Vrijdag 09:00 – 19:00
Zaterdag 09:00 – 19:00
Zondag 09:00 – 19:00

OVER DEN HAAG

Den Haag, hoofdstad van de provincie Zuid-Holland met 515.880 inwoners de twee na grootste gemeente van Nederland.
Den Haag heeft veel te bieden qua bezinning waardigheden, zo is de Nederlandse regering en de parlement gevestigd in Den Haag. Ook de residentie van het Koninklijk huis vind je in Den Haag.
Den Haag is niet de hoofdstad van Nederland maar heeft wel een belangrijk rol, zo vind je bijna alle ambassades en ministerie in Den Haag met daarnaast vele nationale en internationale rechtscolleges, zoals het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof wat Den Haag tot een vooraanstaande vestigingsplaats van de Verenigde Naties

BEZIENSWAARDIGHEDEN DEN HAAG

1. De Gevangenpoort
2. De Grote Markt
3. De Scheveningse Pier
4. Grote Kerk
5. Haagse Passage
6. Het Binnenhof
7. Het Vredespaleis
8. Indisch Monument
9. Nieuwe Kerk
10. Oude Stadhuis
11. Paleis Noordeinde

AUTO HUREN

AUTO HUREN

9 PERSOONSBUS HUREN

9 PERSOONSBUS HUREN

BESTELBUS HUREN

BESTELBUS HUREN