AUTO HUREN IN ROTTERDAM? RESERVEER DIRECT BIJ MECAR AUTOVERHUUR, BEL: 085 002 0444

auto huren Rotterdam - MeCar autoverhuur

KM VRIJ AURO HUREN

24/7 BEREIKBAAR

prijs garantie auto huren

gratis pechhulp

auto huren VANAF 21 jaar

auto huren zonder creditcard

Auto huren in Rotterdam bij MeCar Autoverhuur

Auto huren Rotterdam

Een auto huren in Rotterdam die past bij jouw smaak.

Betaalbaar een auto huren in Rotterdam bij MeCar Autoverhuur eenvoudig en voordeling een auto huren en kiezen uit verschillende modellen en merken.

Auto huren in Rotterdam op maat…

Jouw voorkeur jouw huurauto, wat zoek je in een auto, hoeveel mensen rijden met je mee? of welke uitstraling moet je huurauto hebben? Kies je voor een zakelijke uitstraling of juist voor een trendy/ hippe uitstraling zoals met een leuke Mini Cooper.

Keuze uit leuke huurauto’s

MeCar autoverhuur beschikt over huurauto’s die leuk en spannend zijn om in te sturen, wij selecteren onze huurauto’s op kwaliteit, rijeigenschappen en rijcomfort.

Auto huren in Rotterdam?, dan kan dit eenvoudig en snel bij de PickUp Point van MeCar autoverhuur te Rotterdam, want een huur auto is het ideale vervoersmiddel om Rotterdam te verkennen en natuurlijk veilig en snel op je bestemming aan te komen. Alleen of samen met een gezelschap. Ben je met meer dan 5 personen dan kan je overwegen om een personenbus te huren in Rotterdam bij MeCar Autoverhuur. In een Personenbus van MeCar kan je met z’n negenen comfortabel reizen. Of dit nu in Rotterdam is of buiten Nederland door Europa.

Voordelen van MeCar Autoverhuur.

Overweeg je een auto te huren in Rotterdam bij MeCar Autoverhuur te  Rotterdam dan profiteer van onze aantrekkelijke verhuur service.
Zo huur je een auto in Rotterdam KM-Vrij en vrij van eventule bijkomende kosten. MeCar is scherp in zijn prijs, bij MeCar krijg je een beste prijs garantie voor je huurauto, zo betaal je nooit te veel!

Verzekerd op reis.

Wij gaan er niet van uit, maar voor als je stil komt te staan met een huurauto van MeCar dan kan je onbezorgd je reis voorzetten. In Samenwerking met de ANMW is onze wagenpark verzekerd van de Europa pechhulp service van de ANWB . Omdat wij dit vanzelfsprekend vinden hoeven onze klanten hiervoor niet extra te betalen.

Wil je een auto huren maar je bent niet in bezit van een CreditCard? Totaal geen punt, bij ons kan je ook een auto huren met of zonder een CreditCard.

Benieuwd? Bel en informeer naar de mogelijkheden.

AUTO HUREN IN ROTTERDAM

Bekijk onze auto’s + huur tarieven
voor Rotterdam en regio

Auto's en tarieven

Alle voordelen op een rijtje:

  • Je huurt KM-Vrij ( kilomtervrij)
  • Wij rekenen geen extra kosten voor het bijtanken van onze auto’s
  • Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
  • Gratis ANWB Pechhulp door heel Europa met een vervangend vervoer garantie.
  • Je kan vanaf 18 jaar een 9 persoonsbus huren
  • Je kan kosteloos door Europa rijden zonder extra toeslag
  • Een extra chauffeur is gratis te registreren
  • Je kan ook een auto huren zonder CreditCard.

PickUp Point MeCar
Autoverhuur Rotterdam

Telefoon 085 002 0444
Mail info@MeCar.nl

PickUp Point MeCar
Autoverhuur Rotterdam

Maandag 09:00 – 19:00
Dinsdag 09:00 – 19:00
Woensdag 09:00 – 19:00
Donderdag 09:00 – 19:00
Vrijdag 09:00 – 19:00
Zaterdag 09:00 – 19:00
Zondag 09:00 – 19:00

OVER ROTTERDAM

Rotterdam is wat grootte betreft de tweede stad van Nederland, en als zodanig is de stad zeker de moeite waard om te bezoeken! Eén van de redenen dat Rotterdam zo bekend is, is de haven, één van de belangrijkste ter wereld; deze haven maakt de stad ook een cruciaal logistiek knooppunt binnen de Nederlandse infrastructuur. Een ander kenmerkend aspect van Rotterdam is de moderne architectuur die je zeker langs de oevers van de Nieuwe Maas overal terug ziet komen. Al die relatief jonge gebouwen zijn een gevolg van een bombardement in de Tweede Wereldoorlog, waarbij praktisch de hele binnenstad plat is gegooid. De nieuwe start die de stad gedwongen moest maken, zorgde ervoor dat het centrum er nu heel anders uitziet dan in de meeste Europese steden – maar het is zeker niet minder indrukwekkend! Integendeel, het zorgt ook voor talloze architectonische hoogstandjes die veel andere Europese steden moeilijk kunnen evenaren.

Haven
De haven van Rotterdam is lang de grootste ter wereld geweest: in 1962 haalde hij zijn concurrenten in, en pas in 2004 werd hij weer voorbijgestreefd. Nog steeds is het een belangrijk knooppunt in de wereldeconomie, en de haven biedt dan ook werk aan meer dan 280.000 mensen. We raden u zeker aan om de haven te bezichtigen. Het beste beeld krijgt u vanaf het water, dus één van de boottochten door de haven is een goede keuze.
www.steden.net/nederland/rotterdam/haven-van-rotterdam

Markthal
Eind 2014 werd de Markthal voltooid, een enorm gebouw dat niet alleen één van de grootste markten van Europa is, maar ook nog eens een fantastische prestatie wat de architectuur betreft. In dit opvallende gebouw kunt u vooral heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes: of u nu ter plekke iets wilt eten, heerlijke voedingswaren mee naar huis wilt nemen of alleen de geweldige ingrediënten wilt bekijken, in de Markthal is het allemaal mogelijk!
www.steden.net/nederland/rotterdam/markthal

Wilhelminapier
Als u met de Erasmusbrug de brede Nieuwe Maas oversteekt, komt u bij het gedeelte van Rotterdam dat tegenwoordig de ‘ Kop van Zuid’ genoemd wordt. Vroeger maakte dit gebied deel uit van de haven, maar inmiddels is het een volledig nieuw gebouwde woon- en werkwijk geworden, met moderne gebouwen en hippe ondernemingen. De pieren uit de haventijd staan er echter nog. De Wilhelminapier is één van de grootste; hier vindt u het Luxor Theater, een cruiseterminal, luxe restaurants en hotels en natuurlijk de kenmerkende prachtige architectuur.

Diergaarde Blijdorp
Blijdorp ligt al sinds 1938 op dezelfde plek in Rotterdam, en in die lange geschiedenis is het één van de mooiste en meest uitgebreide dierentuinen van Nederland geworden. De Diergaarde is ingericht aan de hand van de verschillende werelddelen; de verschillende delen heten Oceanium, Arctica, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Europa en Azië. Naast honderden prachtige dieren vindt u er ook prettige horecagelegenheden, grote buitenspeeltuinen en zelfs speciale rondleidingen waarbij u een kijkje achter de schermen krijgt.
www.blijdorp.nl

Museumpark Rotterdam
Het landgoed van de familie Hoboken is vandaag de dag ingericht als museum; er zijn op het terrein verschillende kunstwerken te vinden, en in hun voormalige woning, Villa Dijkzigt, is nu het Natuurhistorisch Museum van Rotterdam gehuisvest. Hier worden ook vaak tijdelijke exposities georganiseerd, doorgaans over onderwerpen die aan de natuur gerelateerd zijn. Op loopafstand van dit landgoed zijn er nog een aantal andere musea: de Kunsthal, het Chabot Museum, Villa Sonneveld, Museum Boijmans Van Beuningen en het Nederlands Architectuurinstituut.
www.nmr.nl

Koopgoot
Voor winkelliefhebbers is de Koopgoot – die officieel de Beurstraverse heet – een bestemming uit duizenden. Deze winkelstraat ligt onder de Coolsingel, zodat het verkeer in de omgeving geen last heeft van de winkelende mensenmassa’s. Veel van de grotere warenhuizen in deze ‘goot’ hebben ook een verdieping boven de Koopgoot, op het normale straatniveau. Dankzij het brede aanbod en de vele verschillende winkels kunt u hier uren heerlijk shoppen.
www.koopgoot.nl

Euromast
Wie Rotterdam zegt, zegt Euromast – deze spitse toren vormt werkelijk een symbool voor de stad waarin hij in staat. Met zijn 185 meter is hij de hoogste toren van Rotterdam. Ook is het de hoogste toren van Nederland die toegankelijk is voor publiek: wie graag een spectaculair uitzicht over de stad wil hebben, kan met een glazen lift op maar liefst 180 meter hoogte worden gebracht. Daarnaast kunt u op 112 meter een kamer huren, en op 96 meter bevindt zich een volledig restaurant. En bent u echt op zoek naar wat spanning? Dan is het mogelijk om van de Euromast naar beneden te abseilen of te tokkelen!
www.euromast.nl

Stadhuis- en Schouwburgplein
Deze twee pleinen vormen levendige centrale plaatsen midden in Rotterdam. Het stadhuisplein is de plaats waar – niet onlogisch – het stadhuis zich bevindt, een mooi oud pand dat tussen 1914 en 1920 gebouwd is. Het stadhuis dat daarvoor in gebruik was, lag aan de Hoogstraat. Op het stadhuisplein is altijd wat te doen: in de zomermaanden kunt u lekker ontspannen op één van de vele terrasjes, in de winter ligt er vaak een schaatsbaan waar u zich heerlijk uit kunt leven. Het schouwburgplein is het andere belangrijke plein in de stad. Hier bevinden zich de grootste theaters van Rotterdam: het bioscoopcomplex Pathé, concertgebouw De Doelen en de Rotterdamse Schouwburg.

Beeldenroute Westersingel
De beeldenroute loopt via de Kruiskade tot aan de Westzeedijk. U komt onderweg ongeveer 17 beelden tegen van bekende kunstenaars als Pablo Picasso, Rodin en Umberto Mastroiani. Ook Paul McCartney’s Santa Claus staat erbij, op het Eendrachtsplein.
www.rotterdam.info

Ahoy
Ahoy is één van Nederlands belangrijkste evenementenlocaties, en er worden het hele jaar door talloze feesten, congressen en exposities georganiseerd. Een aantal daarvan komen ieder jaar terug, zoals Holiday on Ice, TMF Awards, de Vrienden van Amstel Live, Love & Marriage beurs, Night of the Proms, kerstcircus, Studio 100 zomerfestival en Het Feest van Sinterklaas.
www.ahoy.nl

BEZIENSWAARDIGHEDEN ROTTERDAM

1. Haven
2. Markthal
3. Wilhelminapier
4. Diergaarde Blijdorp
5. Museumpark Rotterdam
6. Koopgoot
7. Euromast
8. Stadhuis- en Schouwburgplein
9. Beeldenroute Westersingel
10. Ahoy

AUTO HUREN

AUTO HUREN

9 PERSOONSBUS HUREN

9 PERSOONSBUS HUREN

BESTELBUS HUREN

BESTELBUS HUREN