AUTO HUREN IN ZOETERMEER? RESERVEER DIRECT BIJ MECAR AUTOVERHUUR, BEL: 085 002 0444

AUTO HUREN ZOETERMEER - MECAR AUTOVERHUUR

KM VRIJ AURO HUREN

24/7 BEREIKBAAR

prijs garantie auto huren

gratis pechhulp

auto huren VANAF 21 jaar

auto huren zonder creditcard

AUTO HUREN ZOETERMEER

KM-Vrij een eersteklas eenauto huren in ZOETERMEER dan huur je een auto bij MeCar Autoverhuur te Zoetermeer.

AUTOVERHUUR ZOETERMEER

Een autoverhuurbedrijf MeCar is ook gevestigd in de Zoete stad Zoetermeer. Betaalbaar en eenvoudig een auto huren Zoetermeer doe je bij MeCar Autoverhuur te Zoetermeer. MeCar Autoverhuur streeft ernaar om de best mogelijke selectie van voertuigen voor zijn klanten klaar te hebben staan en biedt luxe/ huurauto’s met de nieuwste modellen van eersteklas automerken zoals Audi, Mini, BMW, Mercedes-Benz en leuke Fiat’s.

Onze uitgebreide selectie aan huurauto’s biedt bovendien ook uitkomst als u een bestelbus of een personenbus (9-persoonsbus) wilt huren in Zoetermeer voor bijvoorbeeld een verhuizing, weekje weg met familie of vrienden met een personenbus. MeCar heeft zelfs een limousine huurservice, zodat u in stijl van A naar B kan reizen!

The Best Thing about ‘MeCar’!
Eerste klas automerken huren KM-Vrij in Zoetermeer.
Bij MeCar Autoverhuur Zoetermeer huur je een auto geheel Kilometervrij! MeCar streeft ernaar een transparante en betrouwbare autoverhuur parten te zijn voor zijn kanten. Hierdoor bieden wij heldere prijzen bij het huren van een auto, wat je ziet is wat je krijgt. Je betaald nooit meer dan van te voren is overeengekomen. Een auto huren in Zoetermeer en zorgenloos genieten van je huurauto bij MeCar.

Zoetermeer, de stad met een geschiedenis. Voordat Zoetermeer in 1962 hard begon te groeien stond Zoetermeer bekend als een kleine dorp. De bevolking nam met een razend tempo toe en ook grote bedrijven gingen zicht vestigen in Zoetermeer. Zoetermeer wordt ook wel met een lichte zelfspot door de volksmond ‘Sweet Lake City’ genoemd, en vrije vertaling van haar naam.

AUTO HUREN IN ZOETERMEER

Bekijk onze auto’s + huur tarieven
voor Zoetermeer en regio

Auto's en tarieven

OVER ZOETERMEER

Zoetermeer is ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Tegenwoordig wil Zoetermeer zich profileren als een ICT-stad. In 2007 werd Zoetermeer de eerste Ne-derlandse gemeente met een stadhuis in de virtuele wereld Second Life.

In de sportieve Zoetermeer vind je de leuke indoor-skibaan SnowWorld, de avontuurlijke klimhal: Ayers Rock en het Dutch Water Dreams (olympische wildwaterbaan en indoor-Flowriders). Ook kan je gezellig winkelen en wandelen is er het oude dorp van Zoetermeer.

Zoetermeer ligt midden in het Groene Hart. Hierdoor is Zoetermeer omringd door prachtige polderlandschappen en, aan de oostkant, het Rottegebied. Natuurliefhebbers kunnen terecht bij de Zoetermeerse plas en recreatiegebied de Noord Aa. Parken zijn het Westerpark, het Buytenpark, waar Gallowayrunderen vrij rondlopen en het Balijbos.

BEZIENSWAARDIGHEDEN ZOETERMEER

Stadsmuseum
De Oude Kerk
Huis te Palenstein
Nelson mandelabrug
Balijbrug
Watertoren & korenmolen De Hoop.

Evenementen in Zoetermeer zijn o.a.:
het Sweet Lake Caribbean Festival
Beachvolleyspektakel
het Bevrijdingsfestival
het Bluesfestival
Culinair Zoetermeer
Cultu-rele Uitmarkt
Dutch Dragons Drakebootfestival
Lichtjesavond

PickUp Point MeCar
Autoverhuur Zoetermeer

Industrieweg 67-69
2712 LA Zoetermeer

Telefoon 085 002 0444
Mail info@MeCar.nl

Openingstijden MeCar
Autoverhuur Zoetermeer

Maandag 09:00 – 19:00
Dinsdag 09:00 – 19:00
Woensdag 09:00 – 19:00
Donderdag 09:00 – 19:00
Vrijdag 09:00 – 19:00
Zaterdag 09:00 – 19:00
Zondag 09:00 – 19:00

AUTO HUREN

AUTO HUREN

9 PERSOONSBUS HUREN

9 PERSOONSBUS HUREN

BESTELBUS HUREN

BESTELBUS HUREN