AUTOVERHUUR DEN HAAG MeCar Autoverhuur

MeCar Autoverhuur Den Haag is een flexibel en all-round autoverhuurbedrijf in Den Haag en omgeving zoals Delft, Zoetermeer, Leiden, Gouda, Alphen aan den Rijn en zelfs Pijnacker. Autoverhuur Den Haag is de hoofdvestiging van MeCar Autoverhuur, vanuit Den Haag zorgen wij dat onze klanten worden voorzien van de juiste voertuigen tegen de BESTE prijs. Vanuit de strandstad Den Haag verhuren wij personenbussen, bestelbusjes en auto’s met unieke voordelen voor onze klanten, zoals:

✓ Gratis ANWB Pechhulp (vervangend vervoer Europa)
✓ Gratis Inzittenden verzekering
✓ Alle gewoonde prijzen zijn incl. 21% B.T.W
✓ Je kan kosteloos door Europa rijden zonder extra toeslag
✓ Huur je een persoonsbus/ busje of een auto, dan kan je deze op de avond ervoor gratis ophalen (indien beschikbaar)
✓ Haal en Breng service (vraag naar de mogelijkheden)
✓ Huren kan ook zonder een Creditcard

PERSONENBUS HUREN bij MeCar Autoverhuur Den Haag

Onze wagenpark is breed van assortiment, zo huur je bij Autoverhuur Den Haag personenbussen vanaf 6 personen tot 9 personen. Ideaal voor weekendjes weg of onbezorgd en comfortabel naar de zon. Zo heb je als klant de keuze om tegen scherpe prijzen een personenbus te huren in Den Haag met beperkte KM’s, ideaal voor als je niet veel KM’s gaat maken. Voor als je iets verder weg moet zijn kan je ook als optie kiezen voor 500 KM-vrij per dag of gewoon onbeperkt. Als MeCar Autoverhuur Den Haag streven wij altijd naar transparantie, want niks is onaangenamer dan achteraf een extra rekening voorgeschoteld te krijgen.

BESTEL BUSJE HUREN bij MeCar Autoverhuur Den Haag

MeCar Autoverhuur Den Haag verhuurt meer dan alleen personenbussen, zo zijn wij ook groot in bestelbussen in 3 formaten. Bij MeCar Autoverhuur Den Haag heb je de keuze uit een KLEINE BESTELBUS, GROTE BESTELBUS en een BAKWAGEN/ MEUBELBAK  met en zonder laadklep. Dus heb je een aankoop gedaan wat niet in je auto past of ga je bijvoorbeeld verhuizen? Dan huur je met alle gemak bij MeCar Autoverhuur Den Haag altijd een busje waarmee je het klusje kan klaren. Kijk op Busje huren Den Haag

AUTO HUREN IN DEN HAAG

MeCar Autoverhuur verhuurt ook personenauto’s personenauto’s in Den Haag. Geen grote dure wagens, klein en goedkoop maar wel gewoon goede personenauto’s om van punt A naar punt B te reizen, tegen scherpe tarieven maar wel comfortabel en veilig.

CONTACT informatie MeCar Autoverhuur Den Haag

Veraartlaan 8 (Bel Num. 3 B.G.)
2288 GM Rijswijk

Telefoon: 085 002 0444
Mail: info@MeCar.nl

VRAGEN/ RESERVEER DIRECT
BEL: 085 002 0444

OPENINGSTIJDEN
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 21:00 uur

Autoverhuur Den haag Autoverhuur DenHaag MeCar

TELEFONISCH RESERVEREN
» 085 002 0444

RESERVEREN MET WhatsApp
» 06 588 488 86