Skip to main content

9 PERSOONS BUS HUREN AMSTERDAM/ PERSONEBUS HUREN IN AMSTERDAM

✓ PERSONENBUS HUREN AMSTERDAM! ✓ OOK KM-VRIJ 9 PERSOONSBUS HUREN IN AMSTERDAM!  ✓ LAAGSTE PRIJS GARANTIE IN AMSTERDAM!  ✓ MEER DAN 8 PICK-UP POINTS!

Personenbus huren Amsterdam Mecar Autoverhuur
Personenbus huren Amsterdam Budget 9 persoons bus

BUDGET PERSONENBUS HUREN IN AMSTERDAM

Plaats voor 9 personen
Brandstof: Diesel

PRIJS v.a.: €75,- per dag

Personenbus huren Amsterdam Comfort 9 persoons bus

COMFORT PERSONENBUS HUREN IN AMSTERDAM

Plaats voor 9 personen
Brandstof: Diesel

PRIJS v.a.: €105,- per dag

Personenbus huren Amsterdam Premium 9 persoons bus

PREMIUM PERSONENBUS HUREN IN AMSTERDAM

Plaats voor 9 personen
Brandstof: Diesel

PRIJS v.a.: €165,- per dag

OFFERTE AANVRAGEN

Voor het huren van een personenbus in Amsterdam

OFFERTE AANVRAGEN

TELEFONISCH RESERVEREN
» 085

WhatsApp CONTACT
» 085

9 PERSOONS BUS AMSTERDAM/ PERSONENBUS HUREN AMSTERDAM

Personenbus huren Amsterdam. Soms is het gewoon echt nodig om een personenbus voor 9 personen te huren vanuit Amsterdam. Er zijn zoveel verschillende redenen. Je zou bijvoorbeeld een weekendje naar het buitenland kunnen gaan, zoals naar Berlijn of Parijs. Het mooie hiervan is dat je zelf de vrijheid hebt over het vervoer en de tijden. Met het openbaar vervoer moet je toch stressen en je houden aan de vaste tijden. Met een Personenbus huren Amsterdam kun je dit lekker negeren en op je eigen gemak weggaan. Bovendien is het ook erg gezellig met vrienden of familie én heb je veel ruimte voor baggage en andere dingen die je mee wilt nemen in een personenbus huren Amsterdam!

Personenbus huren Amsterdam voor een ROAD TRIP

Of denk aan een geweldige road trip. Dan is het toch ideaal om een ruime Personenbus te huren in Amsterdam die hier goed bij past. Een Personenbus voor 9 personen huren voor vrienden en baggage. Denk er eens aan hoe leuk het kan zijn om op road trip te gaan maken door Europa? De dingen die je ziet! Dit natuurlijk allemaal dankzij het huren van een Personenbus vanuit Amsterdam, Rotterdam, Zoetermeer en of Den Haag. Het heeft natuurlijk ook zijn voordelen om een Personen huren Amsterdam. Het is erg vrij en gemakkelijk, je hebt veel ruimte en hoeft niet na te denken over de onderhoud van de Personenbus, dit doen wij namelijk namens jouw. MeCar Autoverhuur CHECKT al zijn personenbussen na elke huurovereenkomst.

Je wilt graag een weekendje naar het buitenland met familie of vrienden, op een road trip of je moet ergens heen met je vereniging maar je hebt geen auto ter beschikking waar iedereen in past. Wat doe je dan? Een Personenbus huren vanuit Amsterdam natuurlijk! Als je woont in de omgeving Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer dan kun je kiezen voor MeCar Autoverhuur. MeCar Autoverhuur verhuurt Auto’s, Busjes en Personenbussen in deze steden. Ideaal voor een lekker dagje uit of toch voor je werk.

Wat moet je hier voor doen? Je stuurt simpelweg een e-mail naar ons of je belt even. We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 9 uur in de avond. Bellen is altijd sneller, maar op de email reageren we uiteraard ook vlot. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren en een afspraak te maken.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen: MeCar Autoverhuur Facebook

9 PERSOONS BUS HUREN AMSTERDAM v.a. € 85,- Per dag
VOORDELEN VAN EEN 9 PERSOONS BUS HUREN BIJ MeCar

✔ Ook KM-Vrij een personenbus huren in Amsterdam
✔ Je kan vanaf 18 jaar een 9 persoonsbus huren
✔ Meer dan 8 PickUp Locaties door NL
✔ Gratis ANWB Pechhulp (vervangend vervoer Europa)
✔ Gratis Inzittenden verzekering
✔ Je kan kosteloos door Europa rijden zonder extra toeslag
✔ Wij rekenen geen extra kosten voor het bijtanken van onze auto’s
✔ Alle prijzen 21% B.T.W